παλιές εκδρομές {'hide':'true'}

 
Εκδρομές
Τουριστικό γραφείο Φραγκάκης Travel - Περιστέρι 
Το τουριστικό γραφείο “Φραγκάκης Travel” που εδρεύει στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου 46 στο Περιστέρι, διοργανώνει όλο το χρόνο εκδρομές στα πιο δημοφιλή μέρη σε όλη την Ελλάδα.

Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες,

Με γνώμονα την ταξιδιωτική μας εμπειρία σας παρουσιάζουμε το νέο μας πρόγραμμα. Το πρόγραμμα περιέχει ελκυστικές εκδρομές στην Ελλάδα σε πολύ καλές προσιτές τιμές. Σας προσκαλούμε να ταξιδέψουμε σε όμορφα μέρη τις Ελλάδας.
Σας ευχαριστούμε τόσα χρόνια που είσαστε κοντά μας και μας στηρίζετε. Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολύ όρεξη για όμορφα ταξίδια.

Φιλικά,
ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Σε εμάς θα βρείτε οικονομικές εκδρομές όλο το χρόνο. 
 
 Εκδρομές
Ιούνιος:
 
 
Δευτέρα 18/06: Έναρξη Θαλάσσιων Μπάνιων
Καθημερινά θαλάσσια μπάνια Πρωί & Απόγευμα στους Αγ. Θεοδώρους. Τα πρωινά 09:00 - 13:00 και τα απογευματινά 16:00 - 20:00. | Τιμή: 5€ / άτομο
 
Σάββατο, Λουτρά Ωραίας Ελένης ή Δροσιά Χαλκίδας (15.00 - 20.00) | Τιμή: 6€ / άτομο
 
Κυριακή, Μονοήμερες εκδρομές. Όμορφες αποδράσεις κοντά στην Αττική.
 
 
 
Σάββατο 23/06: Απογευματινό Μπάνιο στα Λουτρά τηε Ωραίας Ελένης
 
 
TIMH: 6€ / άτομο
 
Κυριακή 24/06: Μονοήμερη εκδρομή Χαλκίδα - Δροσιά
 
 
TIMH: 10€ / άτομο
 
Φεβρουάριος:
 
 
Κυριακή 04/02: Μονοήμερη Εκδρομή στην Υπαπαντή
Αναχώρηση από το Περιστέρι το πρωί. Πρώτη στάση για τον πρωινό μας καφέ στο Αρτεμίσιο. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στην Καλαμάτα όπου εκεί θα προσκυνήσουμε στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής, θα παρακολουθήσουμε την λειτουργία και όσοι επιθυμούν μπορούν να λάβουν τη Θεία Κοινωνία.

Ελεύθερος χρόνος για να κάνουμε τις αγορές μας στα παραδοσιακά προϊόντα της Καλαμάτας. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση σε επιλεγμένη ταβέρνα όπου θα έχουμε το μεσημεριανό μας γεύμα (προαιρετικά).
 
Άφιξη στο Περιστέρι το βράδυ με ενδιάμεση στάση.
 
TIMH: 17€/άτομο
 
 
 
 
 
Σάββατο 17 - Δευτέρα 19/02: Βενετσιάνικο Καρναβάλι στη Ζάκυνθο
1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση από ΑΘΗΝΑ νωρίς το πρωί ημίωρη στάση στον Ισθμό και συνεχίζουμε για Πάτρα - Κυλλήνη. Επιβίβαση στο ferry boat και άφιξη στη Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γεύμα προαιρετικά.

Το απόγευμα παρακολούθηση αποκριάτικων εκδηλώσεων, καθώς επίσης και του Βενετσιάνικου γάμου. Πρόκειται για μία λαογραφική, εθιμοτυπική παράσταση, ένα δρώμενο που προκαλεί τη φαντασία μας και μας μεταφέρει στο 16ο αιώνα, ένα γάμο ευγενών Ζακυνθινών σε μια εποχή σημαντική για τον τόπο μας αφού σημάδεψε το νησί μας ιστορικά και πολιτικά.
 
Η μεγαλειώδης πομπή του Βενετσιάνικου γάμου διασχίζει το ιστορικό κέντρο της πόλης και καταλήγει στην πλατεία του Αγίου Μάρκου όπου και θα τελεσθεί ο γάμος παρουσία Νοδάρου (συμβολαιογράφος). Θα ακολουθήσουν γαμήλια κεράσματα όπως ζαχαρόκουκα (κουφέτα), ορτζάδες (σουμάδα) και παντόλες (παντεσπάνι). Την πομπή πλαισιώνουν οι προσκεκλημένοι, οι οποίοι φορούν αντίγραφα στολών του 16ου αιώνα. Επι- στροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο διαν/ση.

2η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στο Λόφο του Στράνη εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον «Ύμνο εις την Ελευθερία». Στη συνέχεια επίσκεψη στο πανέμορφο προάστιο Μπόχαλη με την πανοραμική θέα όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωμένο βενετσιάνικο κάστρο.
 
Αναχώρηση για τον Κόκκινο Βράχο όπου ο Ξενόπουλος έγραψε το ομώνυμο έργο «Φωτεινή Σάντρη». Επιστροφή στην πόλη, για να παρακολουθήσουμε την τρέλα του Ζακυνθινού Καρναβαλιού με την παρέλαση αρμάτων και διάφορα άλλα δρώμενα καθώς και την κηδεία της Μάσκας.
 
Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και το αποκριάτικο γλέντι κορυφώνεται, διαν/ση.

3η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος για να ολοκληρώσουμε τη γνωριμία με την πόλη, γεύμα προαιρετικά με νηστίσιμα.
 
Επιβίβαση στο ferry boat, άφιξη στην Κυλλήνη και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Τιμή Συμμετοχής Κατ' άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο Παιδί σε δίκλινο
(6-12 ετών)
Μονόκλινο

Strada Marina 4*

120€ 65€ 150€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή - 2 διανυκτερεύσεις - στο ξενοδοχείο STRADA MARINA 4* στην πόλη της Ζακύνθου.
  • 2 πρωινά.
  • Εισιτήρια F/B ΚΥΛΛΗΝΗ - ΖΑΚΥΝΘΟ και αντίστροφα.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
 
 
 
 
Παρασκευή 23/02: Α' Χαιρετισμοί Ι.Μ. Παντοκράτορας Νταού Πεντέλης
Αναχώρηση για την Ι. Μ. Παντοκράτορος Ταώ («Νταού») Πεντέλης. Παραμονή για την Ακολουθία των Α’ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ. Επιστροφή μετά το πέρας της Ακολουθίας.
 
TIMH: 8€/άτομο
 
 
 
Κυριακή 25/02: Απογευματινός Περίπατος στα Δερβενοχώρια
Αναχώρηση από το Περιστέρι περίπου στις 14:00 με προορισμό τον Οσιο Μελέτιο στα Δερβενοχωρια. Μετάβαση στα Δερβενοχωρια όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ, φαγητό και ξεκούραση. Επιστροφή στο Περιστέρι περίπου στις 19.00μμ.
 
TIMH: 10€/άτομο
 
 
Μάρτιος:
 
Παρασκευή 02/03: Β' Χαιρετισμοί Ι.Μ. Παντανάσσα, Κερατέα
Αναχώρηση με προορισμό την Ι.Μ. στη Κερατέα  για την Ακολουθία των Β’ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ. Επιστροφή μετά το πέρας της Ακολουθίας.
 
TIMH: 10€/άτομο
 
 
 
Παρασκευή 09/03: Γ' Χαιρετισμοί Ι.Μ. Γοργοεπηκόου (Απογευματινός)
Αναχώρηση και μέσω Μάνδρας φτάνουμε στην Ι. Μ. Γοργοεπηκόου για την Ακολουθία των Γ’ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ. Επιστροφή μετά το πέρας της Ακολουθίας.
 
TIMH: 7€/άτομο
 
 
 
Παρασκευή 16/03: Δ' Χαιρετισμοί Ι.Μ. Αγ. Ειρήνης Χρυσοβαλάντου
Αναχώρηση για Λυκόβρυση Αττικής για την Ι.μ Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλαντου Παραμονή για την Ακολουθία των Δ’ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ. Επιστροφή μετά το πέρας της Ακολουθίας.
 
TIMH: 7€/άτομο
 
 
 
 
Σάββατο 24 - Κυριακή 25/03: Γύρος Πηλίου - Βόλος (Μακρυνίτσα - Πορταριά - Χάνια - Τσαγκαράδα - Μηλιές - Βυζίτσα)

ΣΑΒΒΑΤΟ:
Αναχώρηση 07.30µ.από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (ΕΟ)στάση και από εκεί για τον όμορφο ΒΟΛΟ με τα ξακουστα τσιπουράδικα όπου και θα εχουμε παραμονή για γεύμα.Κατόπιν θα ανηφορίσουμε στην όμορφη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ γνωστή και ως «µπαλκόνι του Παγασητικού» για την υπέροχη θέα της όπου θα απολάυσουμε τον καφέ μας πριν συνεχίσουμε για µια συντοµη στάση στη γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ γνωστή για τα πεντανόστιµα γλυκά κουταλιού και από εκεί για το πιο ψηλό σηµείο του ΠΗΛΙΟΥ, τα όµορφα ΧΑΝΙΑ τα οποία ‘’̟περικυκλωµένα’’ από̟ πυκνά δάση οξιάς και καστανιάς δημιουργούν ένα ειδυλλιακό τοπίο.

Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.∆είπνο. ∆ιανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ:
Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουµε µε κατεύθυνση το Ανατολικο Πήλιο κάνοντας µια πρώτη στάση στη γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑ∆Α με την γραφική πλατεία και τον εντυπωσιακό πλάτανο και από εκεί για ΜΗΛΙΕΣ στάση στο όμορφο κεφαλοχώρι και πατρίδα του Ανθιμου Γαζή και στη συνέχεια για ΒΥΖΙΤΖΑ χωριό γνωστό για τη χαρακτηριστική πηλιορειτική αρχιτεκτονική του όπου και παραμονή για γεύμα.

Στη συνέχεια για ΒΟΛΟ - ΛΑΜΙΑ ΕΟ  στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ.


TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

 
TIMH: 70€/άτομο
 
 
Μάϊος:
 
Τρίτη 01/05: Μονοήμερη Εκδρομή Πρωτομαγιάς: Αγ. Ιωάννης Ρώσος, Λίμνη Ευβοίας
Αναχώρηση νωρίς την Κυριακή για το Προκόπι όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου, που φιλοξενεί το Ιερό λείψανο του Αγίου. Συνεχίζουμε για τη Λίμνη Ευβοίας, μια γραφική παραθαλάσσια κωμόπολη, παραμονή και προαιρετικό γεύμα.
Επιστροφη στο Περιστερι το απογευμα.
 
TIMH: *αναμονή τιμής €/άτομο
 
 
 
 
Σάββατο 19 - Κυριακή 20/05: Τήνος
*Σύντομα αναλυτικό πρόγραμμα*
 
TIMH: *αναμονή τιμής €/άτομο
 
 
 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο πρόγραμμα ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές. 

 
 
 

 

 


 
Σοφοκλή Βενιζέλου 46, Περιστέρι / Αττική
Τηλ: 2105786740 Κιν: 6979866219