Εκδρομές

 

Εκδρομές
Τουριστικό γραφείο Φραγκάκης Travel - Περιστέρι 

 

Το τουριστικό γραφείο “Φραγκάκης Travel” που εδρεύει στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου 46 στο Περιστέρι, διοργανώνει όλο το χρόνο εκδρομές στα πιο δημοφιλή μέρη σε όλη την Ελλάδα.

 

Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες,

Με γνώμονα την ταξιδιωτική μας εμπειρία σας παρουσιάζουμε το νέο μας πρόγραμμα. Το πρόγραμμα περιέχει ελκυστικές εκδρομές στην Ελλάδα σε πολύ καλές προσιτές τιμές. Σας προσκαλούμε να ταξιδέψουμε σε όμορφα μέρη τις Ελλάδας.
Σας ευχαριστούμε τόσα χρόνια που είσαστε κοντά μας και μας στηρίζετε. Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολύ όρεξη για όμορφα ταξίδια.

Φιλικά,
ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: *Στο πρόγραμμα ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Όταν εκδηλώνετε ενδιαφέρον για κάποια εκδρομή, πατώντας το κουμπί "Δηλώστε συμμετοχή", στη φόρμα που εμφανίζεται παρακαλώ να γράφετε την εκδρομή που σας ενδιαφέρει, την ημερομηνία διεξαγωγής της και τα στοιχεία όσων ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην εκδρομή.

Σε εμάς θα βρείτε οικονομικές εκδρομές όλο το χρόνο.

 

*** Γενικοί Όροι Συμμετοχής ***

 


 

 Εκδρομές


ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024
ΒΥΤΙΝΑ - ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ

Αναχωρούμε με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην Αρκαδική Δημητσάνα επίσκεψη στους μπαρουτόμυλους. Το Μουσείο Υδροκίνησης της Δημητσάνας είναι υπαίθριο, πρότυπο και μοναδικό στα Βαλκάνια. Βρίσκεται έξω από τη Δημητσάνα Αρκαδίας, στις πλαγιές του ξακουστού Λούσιου, στην τοποθεσία Κεφαλάρι του Αϊ-Γιάννη. Η περιοχή, η οποία είναι πλούσια σε βλάστηση και νερό, τροφοδοτούσε 14 μπαρουτόμυλους και πολλά βυρσοδεψεία.Οι ανάγκες για μπαρούτι κατά τη διάρκεια της Επανάστασης καλύπτονταν κατά αποκλειστικότητα από τους μπαρουτόμυλους της περιοχής. Ο Κολοκοτρώνης συγκεκριμένα έλεγε «Μπαρούτι είχαμε, έκαμνε η Δημητσάνα». Παραμονή για φαγητό και βόλτα. Επόμενη στάση μας στην γραφική Βυτίνα για τον καφέ μας και επιστροφή με ενδιάμεση στην Αθήνα.

Τιμή: 20€ / άτομα

Δηλώστε συμμετοχή


ΣΑΒΒΑΤΟ 08 - ΚΥΡΙΑΚΗ 09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024
ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ
(ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ)


Τιμή: 135€ / άτομα

Δηλώστε συμμετοχή
Θαλάσσια Μπάνια 2023
 
 

 

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΠΑΝΙΑ 2023
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΨΑΘΑ ΠΡΩΙ & ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΠΡΩΙ
Αναχώρηση από Περιστέρι 08:50πμ έως 13:00μμ

Τιμή συμμετοχής 7€

ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Αναχώρηση από Περιστέρι 5.50μμ έως 20.00μμ
Τιμή συμμετοχής 7€

ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ

Τιμή συμμετοχής 12€

***Παραμονή στην παράλια περίπου 2,5 ωρες


Δηλώστε συμμετοχή

 

 
 
 

Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και δύναται να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των υπευθύνων του γραφείου για το καλύτερο της εκδρομής.ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για κρατήσεις θέσεων παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας, θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας στις θέσεις ανάλογα με την ημερομηνία εγγραφής

* Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί σε κάθε προγραμμα, με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

*** Γενικοί Όροι Συμμετοχής ***