Εκδρομές

 

Εκδρομές
Τουριστικό γραφείο Φραγκάκης Travel - Περιστέρι 

 

Το τουριστικό γραφείο “Φραγκάκης Travel” που εδρεύει στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου 46 στο Περιστέρι, διοργανώνει όλο το χρόνο εκδρομές στα πιο δημοφιλή μέρη σε όλη την Ελλάδα.

 

Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες,

Με γνώμονα την ταξιδιωτική μας εμπειρία σας παρουσιάζουμε το νέο μας πρόγραμμα. Το πρόγραμμα περιέχει ελκυστικές εκδρομές στην Ελλάδα σε πολύ καλές προσιτές τιμές. Σας προσκαλούμε να ταξιδέψουμε σε όμορφα μέρη τις Ελλάδας.
Σας ευχαριστούμε τόσα χρόνια που είσαστε κοντά μας και μας στηρίζετε. Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολύ όρεξη για όμορφα ταξίδια.

Φιλικά,
ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: *Στο πρόγραμμα ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Όταν εκδηλώνετε ενδιαφέρον για κάποια εκδρομή, πατώντας το κουμπί "Δηλώστε συμμετοχή", στη φόρμα που εμφανίζεται παρακαλώ να γράφετε την εκδρομή που σας ενδιαφέρει, την ημερομηνία διεξαγωγής της και τα στοιχεία όσων ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην εκδρομή.

Σε εμάς θα βρείτε οικονομικές εκδρομές όλο το χρόνο.

 

 Εκδρομές

 

Σάββατο 09/10/2022
ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑ

Αναχώρηση περίπου στις 07:30 από ΑΘΗΝ για Ισθμό – Αρτεμίσιο, όπου θα κάνουμε στάση για καφέ. Συνεχίζουμε προς Μεγαλόπολη  και Ίσαρη για να καταλήξουμε στο χωριό Βάστα της Αρκαδίας όπου θα προσκυνήσουμε στον Ιερό Ναό της Αγίας Θεοδώρας εν Βάστα σε μια κατάφυτη ειδυλλιακή ρεματιά με πυκνό δάσος από θεόρατες βελανιδιές. Σύμφωνα με την παράδοση, η Αγία Θεοδώρα ζήτησε από τον θεό όταν μαρτύρησε, το σώμα της να γίνει ναός, τα μαλλιά της δέντρα και το αίμα της ποτάμι . Έτσι και έγινε, μετά το θάνατό της φύτρωσαν δεκαεπτά  βελανιδιές, όσα και τα χρόνια της, στη στέγη αυτής της μικρής βυζαντινής εκκλησίας. Είναι ένα επιστημονικά ανεξήγητο θαύμα ότι οι ρίζες  των δέντρων περνούν από τους τοίχους του ναού και καταλήγουν στο έδαφος ενώ τα κλαδιά τους αντέχουν σε κάθε άνεμο. Το άφθονο νερό  που τρέχει στο ποταμάκι κάτω από την εκκλησία ποτίζει τα δέντρα. Παραμονή για μεσημεριανό φαγητό σε ταβέρνα κοντά  στην εκκλησία της Αγίας Θεοδώρας. Μετάβαση στην Τρίπολη για τον απογευματινό μας καφέ. Αργά το απόγευμα, άφιξη στην Αθήνα.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο 20€

Δηλώστε συμμετοχή

 

Παρασκευή 28/10-30/10/2022
ΒΕΡΟΙΑ - ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ -  ΕΔΕΣΣΑ
ΑΓ.ΠΑΙΣΙΟΣ ΣΟΥΡΩΤΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ) ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ

1η  μέρα: Αναχώρηση από Αθήνα νωρίς το πρωί, με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση πρώτος προορισμός που θα επισκεφτούμε είναι το όρος Καϊμάκτσαλαν (Βόρας)   το παραδοσιακό οικισμό Άγιο Αθανάσιο. Παραμονή για φαγητό και βόλτα και έπειτα θα πάρουμε το δρόμο για την Βέροια οπου θα σταματήσουμε για φωτογραφίες στο πάρκο της Ελιάς, που φαίνεται πανοραμικά όλη η πόλη. Αμέσως μετά θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στη Βέροια. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση

2η μέρα: Μετά το πρωινό μας ελεύθεροι για να απολαύσουμε τα Ιαματικά Λουτρά Πόζαρ (Λουτρακίου ) που βρίσκονται βορειοδυτικά της Αριδαίας, στο νομό Πέλλας. Απλώνονται στους πρόποδες του όρους Καϊμάκτσαλάν, λίγα χλμ. από τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα. Τα ιαματικά θερμά νερά με σταθερή θερμοκρασία 37o C, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Παραμονή για να απολαυσουμε τις ευεργετικές τους ιδιότητες (θεραπευτικές και χαλαρωτικές) και ευχαριστηθούμε  τον καφέ μας σε υπέροχη τοποθεσία δίπλα στις πηγές και τους καταρράκτες καθώς και το μεσημεριανό μας γεύμα (προαιρετικά). Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την όμορφη Έδεσσα που βρίσκεται στους πρόποδες του Βέρμιου. πανέμορφα πλατάνια, ακούγοντας Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, (προαιρετικά βραδινό γεύμα), διανυκτέρευση.

3η μέρα: Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για τη Θεσ/νικη . Προσκύνημα για την I  Μονή Ιωάννη του Θεολόγου στον τάφο του Αγ . Παισιου . Νωρις το μεσημέρι θα βρεθούμε στη ΘΕΣ/ΝΙΚΗ .Πρώτη στάση στον Ι Ναό Αγ. Δημητρίου . Προσκύνημα στο Ιερό Λείψανο του αγίου θα δούμε το βαφτιστήρια ,τα ψηφιδωτά και τις κατακόμβες . έπειτα παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής με μια τελευταία στάση στο Πλαταμώνα για φαγητό και καφέ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Σε δίκλινο/τρίκλινο 145€ - Σε μονόκλινο: 185 €

Περιλαμβάνονται: 
* Μεταφορά με κλιματιζόμενο ιδιόκτητο πούλμαν
* Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* με πρωινό Μακεδονία city Bεροια. 
* Συνοδό του γραφείου μας
* Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
* ΦΠΑ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί σε κάθε προγραμμα, με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.Δηλώστε συμμετοχή

 

Σάββατο 13/11/2022
ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΛΙΜΝΗ ΤΣΙΒΛΟΥ-ΖΑΡΟΥΧΛΑ

Αναχώρηση περίπου  στις 07:30 από Αθηνα για Ισθμό – Κιάτο, όπου θα κάνουμε  στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για Ακράτα όπου ανηφορίζουμε τις δασωμένες πλαγιές του Χελμού. Πρώτη μας στάση η μαγευτική Λίμνη Τσιβλού. Η Λίμνη Τσιβλού βρίσκεται στο Νομό Αχαΐας, σε υψόμετρο 800 μ. σε ένα καταπράσινο τοπίο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, ενώ θεωρείται αρκετά βαθιά λίμνη, καθώς το αρχικό της βάθος της είναι τα 80 μέτρα, αλλά διαμορφώνεται κάθε χρόνο ανάλογα με τις ετήσιες βροχοπτώσεις. Η επιφάνεια της είναι περίπου 83 στρέμματα. Δημιουργήθηκε από  μια μεγάλη κατολίσθηση που προκλήθηκε στην περιοχή  όταν φράχτηκε η κοίτη του ποταμού Κράθη. Το όνομα της λίμνης προέρχεται από το χωριό Τσιβλός, το οποίο καταποντίστηκε μερικώς μετά την κατολίσθηση. Σήμερα η λίμνη Τσιβλού είναι ένας σημαντικότατος υδροβιότοπος που φιλοξενεί πολλά είδη χλωρίδας και πανίδας. Το μεσημέρι θα γευματίσουμε στη Ζαρούχλα. Η Ζαρούχλα είναι  όμορφο χωριό κοντά στη λίμνη, κυριολεκτικά πνιγμένο στα έλατα και τις καστανιές που το διασχίζει ο ποταμός  Κράθης, που πηγάζει από τον Χελμό. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο 18€

Δηλώστε συμμετοχή

Σάββατο 19/11 - 20/11/2022
ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ

1η ΗΜΕΡΑ
Αναχώρηση στις 7:30 π.μ. από ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ και 07:50 π.μ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Ανηφορίζουμε τον ΤΥΜΦΡΗΣΤΟ, για να φτάσουμε σε μία από τις ωραιότερες πόλεις της ηπειρώτικης Ελλάδας, το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, ανάμεσα στα μοναδικά δάση της ορεινής ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, κατάφυτα από έλατα, πεύκα και καστανιές. Παραμονή στο χωριό για μεσημεριανό γεύμα (προαιρετικό) και συνεχίζουμε με μία επίσκεψη στο ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ. Χτισμένο μέσα σε πυκνό ελατοδάσος σε υψόμετρο 720μ. με έναν μεγάλο πλάτανο να δεσπόζει στην γραφική πλατεία, αλλά αυτό που σίγουρα τραβάει το βλέμμα του επισκέπτη στο Μεγάλο Χωριό είναι η εντυπωσιακή θέα στον Καρπενησιώτη, ενώ το ενδιαφέρον του μονοπωλεί και το αξιόλογο Λαογραφικό Μουσείο, με ποικίλα εκθέματα από εκκλησιαστικά κειμήλια και εργαλεία παραδοσιακών επαγγελμάτων. Επιστροφή στο Καρπενήσι για να μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μαςΤακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τα Πατήματα της Παναγίας, το μονοπάτι όπου σύμφωνα με την παράδοση πέρασε η Παναγία, στο δρόμο της για τον Προυσό, και που θα σταματήσουμε και εμείς για προσκύνημα. Συνεχίζουμε για τον ΠΡΟΥΣΟ, για να επισκεφτούμε το “Σπίτι της Κυράς της Ρούμελης”, το ιστορικό Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ, που στέκει αγέρωχο εδώ και περίπου χίλια χρόνια, χτισμένο σε απόκρημνο βράχο μεταξύ των βουνών Χελιδόνα, Καλιακούδα και της οροσειράς του Παναιτωλικού, με θέα που προκαλεί δέος, αλλά και φήμη που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας. Στάση για μεσημεριανό γεύμα και συνεχίζουμε στο γραφικό ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ, που έμεινε γνωστό ιστορικά, από την άνιση μάχη μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων, με αρχηγό τον Μάρκο Μπότσαρη. Αν και οι απώλειες για τους Έλληνες ήταν μικρές, σε σχέση με αυτές των Οθωμανικών στρατευμάτων, η μάχη κόστισε τη ζωή στον Σουλιώτη οπλαρχηγό και το μνημείο στέκει εκεί για να θυμίζει τον αγώνα του και το σημείο που έπεσε μαχόμενος για την λευτεριά. Σήμερα το όμορφο χωριό με τα τρεχούμενα νερά γαληνεύει τον επισκέπτη και είναι μία από τις ομορφότερες περιοχές της Ευρυτανίας, με την τεχνητή λιμνούλα να δεσπόζει στην πλατεία του χωριού. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής σε ΑΘΗΝΑ, με μία ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν, για καφέ και ξεκούραση.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο 75€
Τιμη μονοκλινου +25€

Περιλαμβάνονται: 
* Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
* Μια διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο ANESIS HOTEL
* Ένα πρωινό σε μπουφέ
* Αρχηγό συνοδό εκδρομής
* ΦΠΑ


Δηλώστε συμμετοχή

 
Θαλάσσια Μπάνια 2022
 
 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΠΡΩΙ & ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΨΑΘΑ - ΑΓ. ΘΕΩΔΩΡΟΙ - ΚΙΝΕΤΑ 

ΕΝΑΡΞΗ 24/06
Το πρώτο μπάνιο ΔΩΡΕΑΝ

Τιμή συμμετοχής 7€
Παραμονή στην παράλια περίπου 2,5 ωρες

Δηλώστε συμμετοχή

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ
ΨΑΘΑ ή ΛΟΥΤΡΑ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ - ΚΕΧΡΙΕΣ

Τιμή συμμετοχής 7€
Παραμονή στην Παραλία 3ώρες

Δηλώστε συμμετοχή

 

 
 
 

Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και δύναται να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των υπευθύνων του γραφείου για το καλύτερο της εκδρομής.ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για κρατήσεις θέσεων παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας, θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας στις θέσεις ανάλογα με την ημερομηνία εγγραφής

* Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί σε κάθε προγραμμα, με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.