Εκδρομές

 

Εκδρομές
Τουριστικό γραφείο Φραγκάκης Travel - Περιστέρι 

 

Το τουριστικό γραφείο “Φραγκάκης Travel” που εδρεύει στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου 46 στο Περιστέρι, διοργανώνει όλο το χρόνο εκδρομές στα πιο δημοφιλή μέρη σε όλη την Ελλάδα.

 

Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες,

Με γνώμονα την ταξιδιωτική μας εμπειρία σας παρουσιάζουμε το νέο μας πρόγραμμα. Το πρόγραμμα περιέχει ελκυστικές εκδρομές στην Ελλάδα σε πολύ καλές προσιτές τιμές. Σας προσκαλούμε να ταξιδέψουμε σε όμορφα μέρη τις Ελλάδας.
Σας ευχαριστούμε τόσα χρόνια που είσαστε κοντά μας και μας στηρίζετε. Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολύ όρεξη για όμορφα ταξίδια.

Φιλικά,
ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: *Στο πρόγραμμα ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Όταν εκδηλώνετε ενδιαφέρον για κάποια εκδρομή, πατώντας το κουμπί "Δηλώστε συμμετοχή", στη φόρμα που εμφανίζεται παρακαλώ να γράφετε την εκδρομή που σας ενδιαφέρει, την ημερομηνία διεξαγωγής της και τα στοιχεία όσων ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην εκδρομή.

Σε εμάς θα βρείτε οικονομικές εκδρομές όλο το χρόνο.

 

 Εκδρομές


03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΧΑΣΙΑ - ΑΓ. ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ


Τιμή: 12€ / άτομα

Δηλώστε συμμετοχή

10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023
ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΠΑΤΡΑ - ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ


Συγκέντρωση και αναχώρηση από Αθήνα 7.00πμ. για Πάτρα με μία σύντομη στάση καθ’ οδόν (πιθανόν ΣΕΑ Κιάτου).  Άφιξη στη μεγαλύτερη πόλη της Πελοποννήσου και ξεκινάει η γνωριμία μας με το παραλιακό μέτωπο (περιήγηση με το πούλμαν).  Στη συνέχεια  θα περιηγηθούμε σε  κάποια από τα σημαντικά αξιοθέατα της όπως  τον Ι. Ναό του Αγ. Ανδρέα (τη μεγαλύτερη εκκλησία των Βαλκανίων και πολιούχο της πόλης), το Φάρο (σήμα κατατεθέν της Πάτρας), την κεντρική πλατεία Γεωργίου με το περίφημο θέατρο Απόλλων και θα κάνουμε τη βόλτα μας στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου (το στέκι των φοιτητών) & στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.     

Τέλος θα καταλήξουμε σε ταβέρνα να γευματίσουμε.

Αργά το απόγευμα επιβίβαση στο πούλμαν για την επιστροφή μας στην Αθήνα με μία ολιγόλεπτη στάση καθ’ οδόν.


Τιμή: 18€ / άτομα

Δηλώστε συμμετοχή

16 - 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023
ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΣΙΩΤΙΣΣΑ
ΜΕΓΑΛΟ - ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ


1η Ημέρα: Αναχώρηση για Καρπενήσι. Πρώτη στάση – επίσκεψη στο ιστορικό Κεφαλόβρυσο. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στο Μικρό Χωριό, το ονομαζόμενο «μπαλκόνι της Ευρυτανίας». Προαιρετικό γεύμα.

Μετά το γεύμα αναχωρούμε για το Μεγάλο Χωριό, χτισμένο σε ελατοδάσος. Χρόνο για βόλτα & γνωριμία με το χωριό. Επιστρέφουμε στο Καρπενήσι. Τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο ΕΛΒΕΤΙΑ. Ξεκούραση. Το βράδυ ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με την πόλη.

2η Ημέρα: Με πρώτη στάση το ελατοσκέπαστο ιστορικό χωριό Κορυσχάδες κατευθυνόμαστε για την Ιερά Μονή της Παναγίας της Προυσιώτισσας. Στη διαδρομή θα συναντήσουμε το μονοπάτι όπου βρίσκονται τα «ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ». Σε αυτό το σημείο σύμφωνα με την παράδοση, πέρασε η Παναγία. 

Το μεσημέρι φαγητό καθ’ οδόν. Στάση στο χωριό Άγιος Γεώργιος Τυμφρηστού για όσους θέλουν παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής. Επιστροφή με στάσεις για ξεκούραση.


Τιμή: 85€ / άτομα

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
- Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο ΕΛΒΕΤΙΑ με πρωινό.
- Μεταφορές με κλιματιζόμενο λεωφορείο. Αρχηγός – Συνοδός γραφείου.


Δηλώστε συμμετοχή
Θαλάσσια Μπάνια 2023
 
 

 

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΠΑΝΙΑ 2023
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΨΑΘΑ ΠΡΩΙ & ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΠΡΩΙ
Αναχώρηση από Περιστέρι 08:50πμ έως 13:00μμ

Τιμή συμμετοχής 7€

ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Αναχώρηση από Περιστέρι 5.50μμ έως 20.00μμ
Τιμή συμμετοχής 7€

ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ

Τιμή συμμετοχής 12€

***Παραμονή στην παράλια περίπου 2,5 ωρες


Δηλώστε συμμετοχή

 

 
 
 

Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και δύναται να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των υπευθύνων του γραφείου για το καλύτερο της εκδρομής.ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για κρατήσεις θέσεων παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας, θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας στις θέσεις ανάλογα με την ημερομηνία εγγραφής

* Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί σε κάθε προγραμμα, με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.