Θαλάσσια μπάνια

 

Θαλάσσια Μπάνια
Τουριστικό γραφείο Φραγκάκης Travel - Περιστέρι

 

Το τουριστικό γραφείο “Φραγκάκης Travel” που εδρεύει στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου 46 στο Περιστέρι, τους καλοκαιρινούς μήνες διοργανώνει καθημερινά, πρωί και απόγευμα, θαλάσσια μπάνια στις καλύτερες παραλίες της Αττικής, σε οικονομικές τιμές. 

Εάν θέλετε να ξεφύγετε από την πόλη και να απολαύσετε το μπάνιο σας ξέγνοιαστα, το τουριστικό μας γραφείο διοργανώνει καθημερινά θαλάσσια μπάνια στους Αγίους Θεοδώρους, ενώ κάθε Σάββατο στα Λουτρά Ωραίας Ελένης και στη Δροσιά Χαλκίδας.  Τις Κυριακές, τέλος, διοργανώνουμε όμορφες μονοήμερες αποδράσεις, κοντά στην Αττική.

Τα λεωφορεία μας είναι νέας τεχνολογίας, διαθέτουν κλιματισμό, είναι άνετα και πάντοτε καθαρά. Οι οδηγοί των λεωφορείων μας, διαθέτουν πολυετή πείρα στο χώρο, έχουν φιλική διάθεση και είναι έτοιμοι να εξασφαλίσουν σε όλους εσάς, μια άριστη μετακίνηση, ένα όμορφο και ασφαλές ταξίδι.


ΕΝΑΡΞΗ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΜΠΑΝΙΩΝ 25/06/2024
 


ΠΡΩΙΝΑ ΜΠΑΝΙΑ & ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΜΠΑΝΙΑ
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ-ΨΑΘΑ(ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ)

Tα καθημερινά  μπάνια αναχωρούν το πρωί 08.30-13.15μμ από Περιστέρι και το απογευματινό 15.30μμ-20.00μμ. Η παραμονή μας στην Παραλία Ψάθα(κάθε Τετάρτη) & Παραλία Αγίων Θεοδώρων είναι δυόμισι ώρες.

Τιμή: 7€ / άτομα

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΜΠΑΝΙΑ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ
ΛΟΥΤΡΑ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ & ΨΑΘΑ

Το Σαββατο η αναχώρηση είναι 14.30μμ το μεσημέρι  Περιστέρι. Η παραμονή μας στην Παραλία της Ψάθας ή στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης είναι  3 ωρες και επιστροφή έχουμε περίπου στις 20.00μμ.

Τιμή: 8€ / άτομα

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ

Tα ημερήσια μπάνια  αναχωρουν 08.30 το πρωί από Περιστέρι. Η παραμονή μας σε διάφορες παραλίες θα είναι έξι ώρες με επτά ώρες περίπου.

Τιμή: 12€ / άτομα


ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024
Ολοήμερο μπάνιο στη Δροσιά Χαλκίδας 

Αναχώρηση από Περιστέρι 08.30πμ με προορισμό την Παραλία της Δροσιάς . Παραμονή 7 ώρες περίπου και επιστροφή στο Περιστέρι στις 19.00μμ.

Τιμή: 12€ / άτομα

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024
Cocktails Party εν πλω, στα μαγικά νερά του Κορινθιακού και Σαρωνικού κόλπου

Δροσερά cocktails, μουσική και μια θέα μοναδική διασχίζοντας τη φωτισμένη διώρυγα της Κορίνθου. 
Ώρα αναχώρησης : 18.00
Ώρα έναρξης: 20:00-23.00
Ώρα επιστροφής:00:00

Αναχώρηση από Περιστέρι προς λιμάνι των Ίσθμιων


Τιμή: 30€ / άτομα (μεταφορά + κρουαζιέρα) περιορισμένες θέσεις

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024
Ολοήμερο μπάνιο Τολό

Αναχώρηση από Περιστέρι 08.00πμ με προορισμό την Παραλία του Τολου . Παραμονή 6 ώρες περίπου και επιστροφή στο Περιστέρι στις 19.00μμ.

Τιμή: 20€ / άτομα

ΚΥΡΙΑΚΗ 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024
ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΑΛΑΜΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Αναχώρηση από Περιστέρι με προορισμό την Παραλία στα Καλαμια . Παραμονή 6 ώρες και επιστροφή στο Περιστέρι περίπου στις 18.30μμ.

Τιμή: 12€ / άτομα

ΚΥΡΙΑΚΗ 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024
ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΙΓΙΝΑ-ΑΓ.ΝΕΚΤΑΡΙΟ-ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑ

Αναχώρηση νωρίς το πρωί με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση στις 08:20πμ για την όμορφη Αίγινα. Ύστερα από μιάμιση ώρα θαλάσσιας διαδρομής, άφιξη στο λιμάνι, επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση με πρώτο μας σταθμό. για προσκύνημα στο μοναστηρι  Αγίου Νεκταρίου  Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο παραθαλάσιο χωριό της Αγίας Μαρίνας για να απολαύσουμε το μεσημεριανό μας φαγητό με θέα τη θάλασσα. Επιστροφή στη Χώρα της Αίγινας, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή μας για βόλτες και απογευματινό καφέ. Συγκέντρωση στο λιμάνι και αναχώρηση στις 20:00μμ για τον Πειραιά. Επιβίβαση στο λεωφορείο και επιστροφή στο Περιστέρι.

Τιμή: 35€ / άτομα (ακτοπλοϊκά εισιτήρια + μεταφορά)

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024
Ολοήμερο μπάνιο Δροσιά Χαλκιδας

Αναχώρηση από Περιστέρι 08.00πμ με προορισμό την Παραλία της Δροσιας.Παραμονή 6 ώρες περίπου και επιστροφή στο Περιστέρι στις 19.00μμ.

Τιμή: 12€ / άτομα

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024
Μονοήμερη εκδρομή ΓΑΛΑΤΑΣ-ΠΟΡΟΣ

Mε προορισμό το νησί της ξεγνοιασιάς το πανέμορφο Πόρο. Ενδιάμεση στάση στο Κανάλι της Κορίνθου και στη συνέχεια για Επίδαυρο Τροιζηνία Γαλατά θα επιβιβαστούμε στα θαλάσσια καραβάκια για να περάσουμε στον  Πόρο.
«Ο Πόρος έχει κάτι από τη Βενετία κανάλι, επικοινωνία ανάμεσα στα σπίτια με βάρκες, χλιδή, νωχέλεια, αισθησιακός πειρασμός».  Γ. Σεφέρης Μια μοναδική γραφικότητα, ένας γαλήνιος τόπος που υμνήθηκε από το Σεφέρη εως τον Χένρι Μίλερ και εξακολουθεί να γοητεύει κάθε επισκέπτη του.

Η ομορφιά του, που αποτυπώθηκε πολλές φορές στο φακό του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, μας προκαλεί να τον επισκεφτούμε.
Ο Πόρος οφείλει το όνομά του στο στενό θαλάσσιο πέρασμα (αρχαιοελληνικά, πόρος) που χωρίζει το νησί του Πόρου από τις ακτές της Πελοποννήσου. Ο Πόρος από την αρχαιότητα αποτελείται από δύο νησιά, τη Σφαιρία και την Καλαυρεία.
Η Σφαιρία είναι μια τριγωνική νησίδα, ηφαιστειακής προέλευσης, πάνω της είναι κτισμένος ο παραδοσιακός οικισμός του Πόρου και χωρίζεται από το υπόλοιπο νησί (Καλαυρεία) με μια στενή διώρυγα (κανάλι) που συνδέεται με μια μικρή γέφυρα.Ελεύθερος χρόνος στον Πόρο μέχρι της 16:15  επιστροφή στην Αθήνα αργά το απόγευμα.


Τιμή: 25€ (ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΡΑΒΙΟΥ) / άτομα

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024
ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟΠΟΤΑΜΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αναχώρηση το πρωί από το Περιστερι. Συνεχίζουμε για την παραλία Αλμυροπόταμος με κρυστάλινα νερά , όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και το μεσημεριανό μας γεύμα (έξοδα ατομικά). Επιστροφή το απόγευμα

Τιμή: 20€ / άτομα

ΚΥΡΙΑΚΗ 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024
ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΣΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΙ

Αναχωρούμε για την Ημερήσια Εκδρομή στο Αγκίστρι 07:00 το πρωί απο Περιστέρι Μετά την άφιξη μας στο λιμάνι του Πειραιά, επιβιβαζόμαστε χωρίς το Πούλμαν στο πλοίο που θα μας μεταφέρει στο Αγκίστρι και την Σκάλα. Η Γοητευτική Παραλία της Αμμουδερής με τα γαλαζοπράσινα νερά, είναι η πρώτη που συναντάμε και βρίσκεται μπροστά από της ξενοδοχειακές μονάδες και τα εστιατόρια της τοπικής περιοχής. Το Συγκεκριμένο σημείο στο Αγκίστρι αποτελεί πόλο έλξεις για μπάνιο, καφέ και φαγητό. Εάν το επιθυμείτε λοιπόν μπορείτε να γευματίστε εκεί με ( Έξοδα ατομικά ). Εάν επιλέξετε το αριστερό τμήμα του νησιού θα οδηγηθείτε μέσα από μία πευκόφυτη διαδρομή στην παραλία της Σκληρής. Ο μικρός αυτός κόλπος χωράει μικρό αριθμό ατόμων και κατακλύζεται από γαλάζια νερά. Για όσους επιθυμούν επιπλέον αναζήτηση στο Αγκίστρι υπάρχει τοπικό λεωφορείο που μπορεί να τους μεταφέρει στο Μεγαλοχώρη μόλις 2,5 Χιλιόμετρα από τη Σκάλα. Τέλος το απογευματάκι μαζευόμαστε όλοι μαζί στη Σκάλα και επιβιβαζόμαστε στο Πλοίο για Πειραιά . Άφιξη στο λιμάνι και επιβίβαση στο Πούλμαν για επιστροφή.

Τιμή: 35€ / άτομα (μεταφορα+ακτοπλοικα)

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024
ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΔΡΟΣΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Αναχώρηση από Περιστέρι 08.30πμ με προορισμό την Παραλία της ΔΡΟΣΙΑΣ . Παραμονή 7 ώρες περίπου και επιστροφή στο Περιστέρι στις 19.00μμ. 

Τιμή: 12€ / άτομα

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024
ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΨΑΘΑ

Αναχώρηση από Περιστέρι 08.30πμ με προορισμό την Παραλία της Ερετριας . Παραμονή 7 ώρες περίπου και επιστροφή στο Περιστέρι στις 19.00μμ.

Τιμή: 12€ / άτομα

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024
ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΔΡΟΣΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Αναχώρηση από Περιστέρι 08.30πμ με προορισμό την Παραλία. Παραμονή 7 ώρες περίπου και επιστροφή στο Περιστέρι στις 19.00μμ.

Τιμή: 12€ / άτομα

ΚΥΡΙΑΚΗ 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024
ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΠΕΤΣΕΣ

Αναχώρηση από Αθήνα με προορισμό για την Κόστα τον γραφικό παραθαλάσσιο οικισμό της Αργολίδας, που βρίσκεται απέναντι από τις Σπέτσες.Εδώ θα επιβιβαστούμε σε καΐκια ή σε θαλάσσια ταξί των 8 ατόμων και μετά από διαδρομή 5-10 λεπτών θα βρεθούμε στις όμορφες Σπέτσες. Σήμα κατατεθέν της πόλης είναι το λιμάνι της Ντάπιας, με τη φημισμένη πλατεία του, σημείο συνάντησης των κατοίκων και των επισκεπτών. Στο κέντρο της πλατείας Ποσειδωνίου δεσπόζει το επιβλητικό άγαλμα της Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας.Ελεύθερος χρόνος για να περιηγηθείτε στα στενά της πόλης των Σπετσών τα οποία χαρακτηρίζονται από την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα παραδοσιακή αρχιτεκτονική, με νεοκλασικά σπίτια, βοτσαλωτές αυλές, πολύχρωμα μυρωδάτα λουλούδια και πανέμορφα μπαλκόνια. Στις Σπέτσες, απαγορεύεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και οι μετακινήσεις γίνονται με μοτοσικλέτες, ποδήλατα, ταξί και ιππήλατες άμαξες. Γεύμα ελεύθερο.Συγκέντρωση το απόγευμα σε προκαθορισμένη ώρα στην Κόστα, όπου θα μας περιμένει το πούλμαν για να αναχωρήσουμε για την επιστροφή μας στην Αθήνα/Πειραιά.

Τιμή: 25€ / άτομα (περιλαμβάνει εισιτήρια πλοίου)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  6  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΛΗΞΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΜΠΑΝΙΩΝ
(ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ)

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024
Απογευματινό μπάνιο στα Λουτρά Ωραίας Ελένης 

Αναχώρηση από Περιστέρι 14.30μμ με προορισμό την Παραλία στο Παραμονή 3 ώρες περίπου και επιστροφή στο Περιστέρι στις 20.00μμ.

Τιμή: 8€ / άτομα

ΚΥΡΙΑΚΗ 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024
ΜΟΝΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ

Αναχώρηση στις 06:00 π.μ  από το Περιστερι για το λιμάνι της Ραφήνας, όπου θα πάρουμε το πλοίο με προορισμό την Τήνο στις 7.30. Θα επισκεφτούμε ένα από τα μεγαλύτερα ορθόδοξα προσκυνήματα στην Ελλάδα, τον ναό της Παναγίας Ευαγγελίστριας της Τήνου. Ο ναός είναι αφιερωμένος στην εικόνα της Μεγαλόχαρης που ανακαλύφθηκε εκεί στις 30 Ιανουαρίου του 1823, ύστερα από όραμα της μοναχής Πελαγίας και αναπαριστά τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Η εύρεσή της συνέπεσε  χρονικά με την ίδρυση του ελληνικού κράτους και θεωρήθηκε καλός οιωνός από ολόκληρη την ανελεύθερη πατρίδα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην πόλη για καφέ, γεύμα και αγορές παραδοσιακών προϊόντων. Η Τήνος είναι γνωστή για τα νόστιμα αμυγδαλωτά της, την Τηνιακή γραβιέρα, τη λούζα και τα παστά της. Το απόγευμα στις 17.0 0 θα πάρουμε το πλοίο για τη Ραφήνα και στη συνέχεια θα επιστρέψουμε με το πούλμαν στην Αθήνα.
​​​​​
Τιμή: 75€ / άτομα

Περιλαμβάνονται:
- Μεταφορά προς/από Ραφήνα με πούλμαν
- Εισιτήρια οικονομικής θέσης Ραφήνα-Τήνος-Ραφήνα
- Συνοδός του γραφείου