Γενικοί Όροι Συμμετοχής

 

Κρατήσεις θέσεων θεωρούνται έγκυρες κατόπιν προκαταβολής, ίσης με τον 50% της συνολικής αξίας της εκδρομής.

Τρόποι πληρωμής
- Στο γραφείο μας ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 46 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ , 2105786740
- Κατάθεση σε λογαριασμό της ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – GR8501100590000005940125932
Παραλήπτης: ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

* Ως αιτιολογία θα πρέπει να αναγράψετε το όνομα σας.

– Άμεση προκαταβολή ή εξόφληση στην τράπεζα ή στο Γραφείο 4 ημέρες μετά την τηλεφωνική σας κράτηση.

** Προσοχή, τα έξοδα 4€ από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν τον καταθέτη.

*** Σε περίπτωση ακύρωση της κράτησης σας η προκαταβολή σας επιστρέφεται εξολοκλήρου μέχρι και 5 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής. Μετά από αυτό το περιθώριο τα χρήματα σας δεν επιστρέφονται και ούτε μεταφέρονται σε άλλη εκδρομή.

 



- Το γραφείο, ο αρχηγός και ο οδηγός διατηρούν το δικαίωμα της τροποποίησης του προγράμματος για λόγους τεχνικούς ή ανωτέρας βίας ή προς το σκοπό της καλύτερης εξυπηρέτησης των εκδρομέων


- Το γραφείο δεν φέρει καμία ευθύνη για την μη πραγματοποίηση επισκέψεων σε μουσεία ή αρχαιολογικούς χώρους, εξαιτίας απεργιών ή ανωτέρας βίας.

- Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης κάποιας εκδρομής για λόγους ασφάλειας, σκοπιμότητας ή λόγω μη συμπλήρωσης του απαραίτητου αριθμού συμμετοχής, με μοναδική δέσμευση την επιστροφή των εισπραχθέντων χρημάτων και χωρίς υποχρέωση άλλης αποζημίωσης.

- Σε περίπτωση ανωτέρας βίας (καιρικές συνθήκες, απεργίες, ακυρώσεις δρομολογίων κ.λ.π.) όλα τα έκτακτα έξοδα παραμονής ή μεταφοράς με άλλο μέσο δαπανηρότερο βαρύνουν τους εκδρομείς.

- Εκδρομέας που διακόπτει το ταξίδι του πριν το τέλος του προγράμματος για οποιαδήποτε αιτία δεν δικαιούται επιστροφή χρημάτων.

- Οι αποσκευές κάθε εκδρομέα ταξιδεύουν με ευθύνη του ιδίου και για τυχόν απώλειά τους, το γραφείο δεν φέρει ευθύνη.

- Ο οδηγός, ο οποίος είναι υπεύθυνος στο καθήκον του, πρέπει να ξεκουράζεται και δεν επιτρέπεται να δέχεται ενοχλήσεις από τους επιβάτες για άσκοπους λόγους.